net / niet

Er zijn tot nader order twee soorten mensen: zij die na jaren zwoegen en ploeteren eindelijk hun plaats in het leven hebben gevonden – en Yannick Van Puymbroeck. Die wacht nog steeds op zijn eerste echt grote succes en toch blijven intimi en mensen met kennis van zaken hem een toonaangevende carrière toedichten. Hoe komt dat? En waar is het fout gelopen? Zal Schadenfreude ervoor zorgen dat er na deze voorstelling nog maar een soort mensen bestaat? Wil Yannick eigenlijk wel een deel van het geheel zijn? Blijft hij niet liever de coole, mysterieuze outsider? Veel vragen, geen antwoorden.

net / niet is de eerste stand-upcomedyshow van veelzijdig theatermaker en schrijver Yannick Van Puymbroeck. Het is het eerste deel van een vierluik. Later volgen nog net / wel, zeker / wel en ja, yannick, we weten dat je rijk en beroemd en erkend bent, je mag nu wel stoppen met die comedyshows, schrijf gewoon maar weer proza en poëzie.

In net / niet vertelt Yannick Van Puymbroeck over aanmoedigende afwijzingen en over de verkeerde keuzes die hij heeft gemaakt in zijn leven. Hij voert een pleidooi voor de wannabe, heeft het over zijn suïcidale kerstsong en legt het verschil in beleving uit tussen een mental breakdown in Rome en een in de Efteling. Tussendoor komt o.a. zijn liefde voor de jaren 90 en Seinfeld aan bod en onthult hij de tragische afloop van zijn eerste, drie jaar durende verliefdheid.

Credits

Tekst en spel
Yannick Van Puymbroeck

Productie
Arto Bruto, An Willems

Affichebeeld
Yannick Van Puymbroeck

Tickets & info

Locatie: Theaterzaal Ledeberg (Ledebergplein 30, 9050 Gent)
Ticketprijs: €8

Reserveren kan door een mail te sturen naar tickets@artobruto.be. Vermeld je naam en het aantal plaatsen dat je wil reserveren.